Verslag Gillissen winterevenmenet 24 november 2018

Het eerste Gillissen evenement van het nieuwe bestuur

Benieuwd waren we hoe de aanmeldingen zouden gaan lopen. De eerste aanmeldingen kwamen al vrij snel binnen maar daarna stokte het even . Op de dag zelf zaten er toch zo 44 personen in de bovenzaal van restaurant Havenrijk in Uitgeest. Nadat iedereen de koffie op had en wat informatie had uitgewisseld met elkaar pakte de nieuwe voorzitter Wout Kraaijeveld de microfoon om kort en bondig te vertellen wat deze dag de bedoeling was.

Voor de lunch was er een vertegenwoordiger van de fa. P.C. Navigo. De man legde via beamer en scherm uit hoe dit systeem werkte. Naast P.C.Navigo zijn er nog meer systemen die zich op deze markt begeven. Al gauw ontstond er een levendige discussie tussen de vertegenwoordiger en de Gillissen leden tot aan de lunch.

De lunch werd beneden in het restaurant genuttigd en al gauw gingen de beleefde vaartochten van het vaarseizoen over tafel. Welke jachthaven je niet meer moet komen en waar de diesel het goedkoopst is.

Na de lunch ging de hele club weer boven om nu te luisteren en in discussie te gaan met de vertegenwoordiger van Varen doe je Samen. De man kwam er al snel achter dat er vele jaren vaarervaring in de zaal zat Ook hier weer een vraag en antwoord spel en werd de man zelfs enkele keren gecorrigeerd. Tja kan ook haast niet anders – 1 zeilbootman tegen 44 motorbootmannen en vrouwen. Eigenlijk te snel kwam er een einde aan deze middag en kan het bestuur terugkijken op een geslaagde dag en op naar het Pinkstertreffen in Spakenburg.


Leslies -Wout Kraaijeveld
Jan de Haan

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. / Wij maken gebruik van cookies voor de beste beleving van onze website.