Winterevenement najaar 2020

Beste Gillissenvaarders,

Na het afblazen van het Pinksterweekend 2020 was het bestuur de overtuiging toegedaan dat het najaar-of winterevenement wel door zou gaan. Er zat immers 5 maanden tussen. Restaurants en andere bedrijven waren al benaderd om een offerte uit te brengen. 1 Locatie had zelfs een voorlopige reservering gemaakt. De laatste weken echter begon de twijfel toe te slaan omdat de berichten rondom het coronavirus niet erg positief waren. Op een gegeven moment moet je als bestuur een besluit nemen namelijk door laten gaan of annuleren. De berichtgeving nauwlettend in de gaten gehouden en omdat het aantal besmettingen weer aan het stijgen is durven wij als bestuur het risico niet te nemen dat een van u op 17 oktober besmet zou kunnen raken met het virus.Ook naar het restaurant en andere bedrijven die betrokken zijn bij dit evenement moet je bijtijds laten weten wat je plannen zijn.

Helaas hebben wij dan ook moeten besluiten om het geplande evenement voor 17 oktober te annuleren. Wij als bestuur vinden dit heel erg jammer maar hopen wel dat u begrip hebt voor dit besluit.

Met vriendelijke groet,Leslie, Wout en Jan Bestuur Gillissenvaarders    

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. / Wij maken gebruik van cookies voor de beste beleving van onze website.