Voor de liefhebbers

Voor de liefhebbers

De sectie VVW toervaren van de Vlaamse vereniging voor de watersport, de VVW vzw, in België organiseert van 25 mei t/m 1 juni 2019 hun jaarlijkse Toervaartreünie bij VVW Bocholt in België. Meer dan 100 boten verzamelen zich dan in Bocholt.
Dit is reeds de 39ste keer dat zij dit organiseren en is ook toegankelijk voor internationale deelnemers en dus ook voor de Gillissenvaarders. Men heeft die week een heel uitgebreid programma samengesteld. Een groot feest, volgens de organisatoren.Voor meer informatie kunt u terecht bij www.vvw-toervaren,be of de facebookpagina vvw-toervaren. Ook wij, als bestuur van de Gillissenvaarders, hebben info over deze toertochtreünie. Dus mocht u interesse hebben, neem dan contact op met voorzitter Wout Kraaijeveld.


Daarnaast is de VVW-toervaren in België ook bezig met de voorbereiding voor een vaartocht naar Kopenhagen, Denemarken. De bedoeling is om in groepjes van 4 of 5 boten daarheen te varen. Zeilboten gaan buitenom en de motorboten gaan binnendoor. Het totaal aantal boten voor deze trip is gemaximeerd op ongeveer 30. De toertochtreünie in Kopenhagen is op zondag 21 juli 2019. Als er nog plaats is, kunnen er een beperkt aantal Gillissenvaarders mee. Voor deze trip kunt u ook contact op via www. vvw-toervaren.be. Contactpersonen zijn de voorzitter van VVW-toervaren Willy Mens of coördinator toervaart Raymond Cuykx.Het bestuur van de Gillissenvaarders kan u ook helpen met het leggen van contact richting VVW-toervaren in België. 

Geen reacties

Je reactie toevoegen

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. / Wij maken gebruik van cookies voor de beste beleving van onze website.