Geannuleerde Gillissenvaardersweekend 2020

Geannuleerde Gillissenvaardersweekend 2020

Beste Gillissenvaarders,

De stringente overheidsmaatregelen aangaande de coronacrisis, alsmede het uitdrukkelijke verzoek van de jachthaven IJsseldelta Marina te Hattem om groepsvorming te vermijden tijdens het Pinksterweekend, nopen ons het Gillissenevenement van vrijdag 29 t/m zondag 31 mei 2020 te annuleren.

Als bestuur hebben wij aangegeven, dat wij het definitieve besluit half april zouden nemen, maar op basis van de persconferentie van maandag 23 maart hebben wij besloten het besluit per direct te nemen.    

Een besluit, dat u en wij misschien jammer vinden, maar wel noodzakelijk is. En dat wij gelukkig nog kunnen nemen voor het vaarseizoen definitief begint. U kunt nu uw vaarplannen naar eigen inzicht indelen.

Een bezoek aan het mooie Hattem willen wij echter niet voorbij laten gaan. Daarom hebben wij besloten Hattem aan te wijzen als bezoeklocatie voor 2021. Het Gillissenevenement zal dan worden gehouden van vrijdag 21 mei t/m zondag 23 mei 2021.

De voorbereidingen voor het najaarsevenement zijn ook al ver gevorderd. Dit evenement zal worden gehouden half oktober in IJmuiden. Meer info volgt.

Geen reacties

Je reactie toevoegen

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. / Wij maken gebruik van cookies voor de beste beleving van onze website.