Vooraankondiging Gillissenvaardersweekend 2020 op 29-30 mei in Hattem

Vooraankondiging Gillissenvaardersweekend 2020 op 29-30 mei in Hattem

Beste Gillissenvaarders. Hoogblokland, februari 2020.
Ook dit jaar organiseert het bestuur weer een leuk evenement met Pinksteren.
Dit voorjaarsevenement van de Gillissenvaarders, van vrijdag 29 t/m zondag 31 mei 2020, zal worden gehouden in Hattem (vlakbij Zwolle). Wij zijn te gast in jachthaven IJsseldelta Marina. (www.ijsseldeltamarina.nl) Voor velen waarschijnlijk een bekende locatie aan de Gelderse IJssel en ingang via het Apeldoorns Kanaal.
Vrijdagavond starten we met een gezellige (steiger)borrel op het terrein (grasveld)van de jachthaven bovenaan de steiger. Dit ligt net rechts als je de wal oploopt. Als de weersomstandigheden niet goed zijn, dan zal het bestuur een andere oplossing zoeken.
De zaterdagmorgen hebben we gereserveerd voor een stadswandeling van ongeveer anderhalf uur door Hattem onder leiding van gidsen.
De zaterdagmiddag laten we eenieder vrij om datgene te doen wat men leuk vindt. Er is namelijk zoveel te doen in Hattem e.o., dat er voor ieder wat wils is. Zoals het Anton Pieck Museum (www.antonpieckmuseum.nl), het Voerman Museum (www.voermanmuseumhattem.nl), het Nederlands Bakkerijmuseum, Molen de Fortuin, het Hippinksterconcours en kermis, enz.
De zaterdagvond hebben we gereserveerd voor een diner in restaurant “Bij DE JONGENS”, Markt 9 te Hattem (www.bijdejongenshattem.nl).
De zondagmorgen hebben we het eindpalaver ook weer op de wal bij de inloop van de jachthaven (begin van de steiger)
Voor de koffie vinden we gezamenlijk een oplossing b.v. door zelf wat kannen koffie mee te brengen. Voor een kleine versnapering bij de koffie zal worden gezorgd.

Wij hopen uiteraard op een grote opkomst en mooi weer.
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van de Gillissenvaarders,

Geen reacties

Je reactie toevoegen

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. / Wij maken gebruik van cookies voor de beste beleving van onze website.