Gillissenvaarders dagen 2023

Gillissenvaarders dagen 2023

We zijn daar te gast tijdens het laatste weekend van mei n.l. van vrijdag 26 t/m zondag 28 mei 2023.

De passantenhaven Eemhaven is voor menigeen van ons geen vreemde overnachtingsplaats, maar wat nu wel bijzonder is, is dat wij met onze schepen door de loopbrug Het Sasje gaan en dat we overnachten in de kom tussen Het Sasje en de spoorbrug. De loopbrug Het Sasje wordt op vrijdagmiddag rond 17.00 uur en op zondag, rond lunchtijd, speciaal voor de Gillissenvaarders gedraaid. We gaan dan in konvooi erdoor, meren af aan de steiger (zijde Grote Koppel) en/of aan de overkant (zijde Kleine Koppel) en zondag varen we in konvooi weer eruit. De exacte tijden, dat we door Het Sasje gaan, worden later bekend gemaakt.

Als u naar de Eemhaven vaart en u neemt contact op met de havenmeester, geef dan wel aan, dat u bij de Gillissenvaarders hoort.

Voor diegene, die niet op tijd op de vrijdag in de Eemhaven kan zijn, wordt een oplossing gezocht aan de steiger vóór Het Sasje. Met de havenmeester is afgesproken, dat u dan zo dicht als mogelijk bij de loopbrug komt te liggen. We hopen echter, dat iedereen op tijd in de Eemhaven zal zijn en we met zoveel mogelijk schepen in konvooi door Het Sasje kunnen.

Geen reacties

Je reactie toevoegen

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. / Wij maken gebruik van cookies voor de beste beleving van onze website.